Дзвiночки синi

А на Волині дзвіночки сині,
Та й у Карпатах вони ростуть,
Ростуть у горах, ще й у долині,
Із них віночки усі плетуть.

А ті дзвіночки росами вмиті,
Промінням пестить сонечко їх,
Вони у травах, як в оксамиті,
І не ховають квітів своїх.

І на Волині, та й у Карпатах
Краса чудова милує зір,
Усе навколо в розкішних шатах,
Дзвенять у росах, мов струмки гір.

Дзвіночки сині, ростуть у полі,
Неначе небо й колір очей,
Яскраво світять їм ясні зорі,
Вночі співає їм соловей.

02.04.2020 р.


Рецензии