Псалом 59

         Спасительному Хлібу,
         що з Неба зійшов,
         присвячується



Слово хочуть майже усі:
щоб прикрашеніше і
                святіше.
Слово, Боже,
              і бисть я у словесі,
і це можна сказати —
і сяю!
   Ти — сонце утішив!..

Бо Ти спік сонцю
                хліб правди, —
а що може бути
                для духа ліпше
                а для підсонячних гірше?
І що б Ти порадив??
я що таке можу? я  т е
                одне знаю
коли Ти зі мною
то я —
сяю!!


і я маю ховатись
і я знов — сонце в небі
                в чутті хліба —
                я повинен з-за хмар витикатись!
комусь —  т е  може здатись...
Який запашний Український
теплий хліб!
Всі в масках!
а я й нижче серця
вмію достукуватись й прориватись

03.04.2020,
ранок


Рецензии