Про доброту

Про доброту слiд пам'ятати,
Вона у кожного iз нас
В серцях повинна розквiтати,
Корисним роблячи наш час!

Щасливим буде той, хто гiдно
Звання людини понесе,
Бо це звання - воно нетлiнне,
i пiсля нас воно живе!

Весна, 2013год


Рецензии