Накраща проповiдь - життя!

Чудові проповіді кажуть
Самарін, Антонюк і Стенлі.
І душу ними я розважу,
І пункти в проповідях певні...

Візьму щоденник. Занотую
Все, що до серця так припало!
І подих тихо затамую,
Бо розумію: чути мало...

Так мало - чути й говорити...
Так мало - все занотувати...
Як кажеш, так ще й треба жити.
Нам би це завжди пам'ятати.

Люблю я проповіді. Дуже!
Бо там є користь для буття.
Запам'ятаємо же, друже:
Найкраща  проповідь  - життя.


Рецензии