Про короновану бiду

Щось не знайду такого слова,
щоб все сказати словом тим.
Слова я знаю для любові
і для біди, та менше з тим.

Та вірю – слово є у серці,
я врешті-решт його знайду,
щоб висловити все, що йметься, –
про короновану біду...


Рецензии