Сита Раме казала, седь?

Чы Рама ля ей?

Сели. Взяли карандаже.
И записали все:
Так есця ж и в нас отец.
Путин то и Лукашэнк.

Бо если  в тыбэ умрэ
Свынка чы й дэ Тылетк,
Знай: гэ ужэ, мусыть, прэ
Коронный выртеп!

А, можэ, й ны видайш щэ,
Що нада, коб Ек
Узев у фсех Кабанэй
Навыть са брукв  прыщэпк?

От дэ у вас е порошэньк?
Ну, такэе билэньк…
Шо, й соды ныдэ в Поросет,
Шоб вирусэй ныдэ?

Эх, вы! Чытаймо ж хоть дэ
Этику од Лаборэй!
Га? Що? А дэ такы Е?
Да Рэрыхы! Нэндз!

Хто ж вас нагучыть переть
Ны на рожон, на сыбэ?
Да нет Иерарха в вовкэй.
Дай но анархийку срэнь.

...вот гэто хто тут у тыбэ?
Но ж борода - дек


Рецензии