Присмак полину

Той присмак полину мені знайомий,
Його я скуштувала вже не раз,
Від назвою НЕВДАЧА він відомий,
Й дає про себе знати защораз.

Гірчить полин і мед не помагає,
Ніщо смаку не може перебить.
А може він мене сповна вивчає?
Й нічого з цим не можу я зробить.

Я присмак той не хочу відчувати,
Назавжди хочу я його  забуть.
Життя, можливо, зможе здивувти
В ту мить, коли не зможу і збагнуть.

Лишається лиш вірити у чудо,
Що присмак цей назавжди спопелить.
Надіятись на краще, звісно, буду,
А поки що полин, бува, гірчить.

31.03.2020 р.


Рецензии