Роки моi беруть мене в полон

Роки мої беруть мене в полон,
І вирватися з нього я не в змозі.
Спочатку ж бо здалося,що це сон,
Та опинилась з ними на  дорозі.

Роки мої беруть мене в полон,
І вирватися з нього не під силу.
Забрать роки свої з його долонь:
Не хочеться з роками йти по схилу.

Роки мої беруть мене в полон,
І бранкою років своїх я стала.
Це розквіт же років чи їх уклон?
Щоби їх повернуть,багато що б віддала.

Роки мої беруть мене в полон,
Беруть мене,беруть й не відпускають.
Хотіла вирватись від них…хоч на балкон,
Та міцно ж бо вони мене  тримають.

Роки мої беруть мене в  полон,
І змушена рокам своїм коритись.
Тепер вже точно знаю,що не сон,
І мушу з цим я врешті-решт змиритись.

31.08.2019 р.


Рецензии