Тривога

По вечорам
тривога наступає
і острах серце
огортає.

Здається ,біль далеко,
але – ні…
Тут,
поряд гинуть люди…

А що ж мені?
А що ж мені до того?
Я ж не в біді…
Але,все ж - ні ….
Ми,всі - в біді…

(01.04.2020)


Рецензии