Веселий кв тень

КРОКУЄ КВІТЕНЬ ВЕСЕЛО,
ПО  МОЛОДІЙ  ТРАВІ.
І  ОБМИВАЄ  РОСАМИ,
ТІ  КВІТИ  ЗАПАШНІ.

БО НАЙМИЛІША КВІТОЧКА,
ТА  ПЕРША  НА  ВЕСНІ.
ТАК ТЯГНЕТЬСЯ ДО ГІЛОЧКИ,
ПОЧУТЬ  СПІВ  СОЛОВ'ЇВ.

І ХОЧ НЕ ТЕПЛИЙ РАНОК,
ШЛЕ СВІЖИЙ СВІЙ ПРИВІТ.
ВІН СТЕЛЕ ШОВКОМ ТРАВИ,
У  ПРОЛІСКАХ  ЗЕМЛІ.

ДЕРЕВА  УТІШАЮТЬСЯ,
ЦІЛУЄ  ПРОМІНЬ  КРОН.
БУТОНИ  РОЗПУСКАЮТЬСЯ,
ВДІВА  ВЕСНА  СВІЙ  ЛОН.

І КВІТЕНЬ ПОСМІХАЄТЬСЯ,
ВЕСНІ  СВОЇМ  ТЕПЛОМ.
ВЕСНА В ШОВКИ ВДІВАЄТЬСЯ,
БЕРЕ  У  СВІЙ  ПОЛОН!!!


Рецензии