Отака

          
               
Отака  у  мене   жінка,
Українка  -  месхетінка
Та ще й трішки   росіянка
Та,  по – батькові, -  панянка,

Ну  а  я – простий  хлопчина,
У  якого  Батьківщина
Та  любов   лише  одна:
То  весела,  то  сумна.

29.7.2016.г.


Рецензии