Friend

Im sorry i was wrong,
I dont deserve your friendship,
Just leave me on my own -
Would be your best intentions.

You gave me so much things,
But i just throwed it down,
Broke promises indeed,
You came here for no longer...

Id like to have some friends,
But dont think im good at it,
Put me in lonliness,
Like single house im wrecked.


Рецензии