Голяка

                Х   Х   Х


Какая
            вокруг 
                суета!
Снуют
            непонятные
                рожи...
Провайдер
            явился -
                спитать ? -
ЦифрОю
             меня
                испугать,
Видать,
             собралИсь
                изничтожить.

Ну,  нет,
             я  уверена -
                нет,
Скорей
             интернет
                обесточить...
Для сети
             съедобная
                снедь -
Критичности
             вредная 
                ветвь, -
Учись,
             как  ее
                раскурочить.


Чему
             научить
                буратин ? -
Ни  плетка,
             ни  мудрость
                не  в  силах:
Все
             бревна -
                не  лес,
                что  един,
Бревном
             обустроят
                могилы !



                Х   Х   Х


Гой,
              зібра-ляся
                бес - Іда
Брехуна       та
                живоїда.
-Животіє
              славний
                рід !  -
Вигулькнув
              товстий
                живіт, -
Зуби
              склавши
                на  полицю,
П,є 
              болотяну
                водицю...

-Зуби
              хай
                продасть
                і  полку! -
Хтось
              гукнув
                з  майдану
                вовком.


Голяка,
              ще  й  на

                повітрі  -
Свіжо
              буде
                у  макітрі...


Рецензии