Бачиш те, що погасло

Небо палає, зорі - алмази,
Ти в мені бачиш, те, що погасло
Чуєш як вітер шепоче ім‘я,
Це він говорить яка я сумна...

В серці будую свої барикади,
Замками обвішана що б не вмирати
Як бачу тебе,і світ мій руйнуєш,
Будь ласка скажи, що ти існуєш.

Не маю ні сили, ні протиотрути,
Піддамся я знову, не маю спокути
І ніч вже віддасть сонцю поводи,
Ще один день без тебе проходить


Рецензии