Деннi. Отрывок из рассказа

 — Денні, ти вважаєш, що у цього обличчя на полотні досить блакитні очі? Намалюй так, щоб у погляді відображалася безодня. Я хочу побачити це!
 — Рито, це неможливо. Тоді мені доведеться намалювати твої очі. Я егоїст, і не хочу ні з ким ділитися тобою!


Рецензии