ОЙ, БЯДА, БЯДА, БЯДА!

Ой, бяда,бяда, бяда,
Ў агародзе –лебяда!
Куды ні кінь,куды ні глянь,
Вырастае зноў буръян!
А  нічога  не   відаць,
Загубіў ён сотак пяць…
Ой, бяда, бяда,бяда,
Зацвітае  лебяда -
Зацвітае   лебяда,
Будзе,браткі,зноў бяда,
Як паспее тут насенне –
Будзе новае зацьменне! 


Рецензии
Вельми спадабауся верш! Дзякуй! З павагай, Уладзимир.

Владимир Михайлович Крюков   14.05.2020 13:14     Заявить о нарушении