Батькам

Дорогенькі мої батьки
Я пишу вам цього листа
Бо з'явилась така мета
Позбирати думок шматки

Як буває згадую вас
Посміхнусь собі чи заспіва
І лоскочить, як ноги трава
Із дитинства далекого час

Життя пестить нас, а раптом б'є
В полюванні за щастям спимо
І незрячи мов живимо
Відокремив себе і своє

Від Всесвіту, що не має меж
Безкінечності, яка ми і є
Шукаєм Бога, що світло проллє
Будуєм міста з вавілонських веж

Коли можна вдихнути весь світ
Потім видихнути повільно
Це і значить дихати вільно
Це і є головний заповіт

Тому дякую вам за те
Що я дихаю всесвітом цим
Насолоджуюсь в ньому усім
Що і мій син тепер тут росте


Рецензии