Укр. Таких як в1н, було багато

У неї зник він з поля зору,
його немов і не було,
навіть забула на ту пору
яке було його село.
Таких як він було бьагато,
кому подобалась вона,
лише один став дітям татом
і в цьому не її вина.
Пройшли роки і ми змінились,
нас залишились одиниці,
а почуття не притупились
мені ж вона, ще й зараз сниться.


Рецензии