Смiхом по коронавiрусу

Нині кожен індивід
Знає, що таке COVID,
Бо цей злий китайський вірус
Захопив ледь не весь світ.

Умудрився він один
Всіх загнать на карантин
До квартир і до будинків,
До обійсть і до хатин.

Він літає, всіх лякає
І нікуди не зникає,
Скрізь лиш паніку і хаос
Злий цей вірус викликає!

Не дає він пити й їсти,
Ані встати, ані сісти,
І його здолати можуть
Лиш зухвалі оптимісти!

Час почати нам пручатись,
Час боротись, захищатись,
Щоб COVID утратив шанси
У життя до нас втручатись!

Є найкращий серед всіх
Чудо-засіб – щирий сміх,
Не один раз і не двічі
Він в житті нам всім поміг!

Тож дамо всі волю сміху,
Всім і кожному на втіху,
Там, де щирий сміх лунає, –
Там немає місця лиху!


Рецензии