Сойгэнем

Кунелем кубэлэк,
Син минем гол-чэчэк.
Козлэрдэ мин сине очраттым.

Соямен озелеп.
Син минем килэчэк.
Язларда мин сине яраттым.

Кузлэрен дингездэй,
Карыйсын соеп син,
Буранлы кышларда жылытып кояштай.

Кочагын ут-ялкын,
Эримен боздай мин.
Калыйкчы жэйлэрдэ сойгэнем.

31.03.2020г.


Рецензии