Красуня i лiлея

Краса і ніжність,погляд і думки,
Це поєднання дуже феєричне,
Не може тут щось бути навпаки,
Воно - звичайне, але і незвичне.

Задумана красуня тут стоїть,
Вдивляється кудись у далечінь,
Поєднано  тут декілька століть,
І, звісно, що - єднання  поколінь.

Лілея біла - символ чистоти,
Краса душі й думок таке єднання,
І байдуже повз неї не пройти.
Краса в усім, любові спонукання.

Краса і образ, магія думок,
Поєднана у цьому загадковість.
А образів, як польових стежок,
Та кожен образ - це не випадковість.

26.02.2020 р.


Рецензии