Молодиця й маска

Йде в крамницю молодиця
Хліба купувати,
Але мусить білолиця
Маску одягати.

Не пускають же без маски
Й на поріг ступити.
Тому мусить файна краля
В масці теж ходити.

Біле личко все закрила,
Видно тільки очі.
Щоб дотримуватись правил –
Про це всі торочать .

Береже своє здоров'я
І усіх довкола
Ця файненька молодиця
Із зором сокОла.

Як шкода, що біле личко
Мусить прикривати.
Та надія, що недовго
Це буде тривати.

Скоро маску вона зніме ,
Зубками нам блисне,
І та маска захисная
Личко більш не стисне.

Засвітяться оченятка,
Усмішка чудова.
Буде файна молодиця
Красива й здорова.

31.03.2020 р.


Рецензии