В саВок но в моды ш опэнькы

Сонцэ дымицца от пандэмии.
А пан дэ мие молытысь.
Вин но пЕ ж вина, бы дэся хрысци,
Аньцы пытаясь вгодыты.

Саванаролы всюды ш слабодны.
Дныща ящэ не прабиты.
От мы и понял, шо трэ вжэ гондэ,
Мусытькы, в цэркву сходыты.

С домом всё добрэ ж. Шо тутка шморгаць
Неко онучко машынкы й
Кыя поднеты да на всэ кепськэ.
Шоб но галошыкы пенькны.

Вчора мы выйшов гындэ до избы,
Що надто чыста вжэ вэльмы ш.
А там дурны чы сино скосыты,
Шо дидко осыньнё всцебвав.

Гэй, ты, фанера! Дэ твае нерпы?!
Ну-тко давай сюды, выпый-к!
А то чавосьци нечага косьци
Вуж розболилысь зу7, згынь.

И моторочка вдручывшы в плота,
Добрынько так пак укемвав,
Шоп дидку тожэ мал кал хлывочка
Щося откынуты геть аж.

Савкы смытаный ввальвають дбайно вж!
Що ті! Давай но поддвинься!
Ах!.. ха! Да вон Он… Исус ли – дылда!
Ныц нам соломкы ны вризваф.

Скиль жа тут І на клаВирКах?
Га? Подывысь, чы вгори Огнь!


Рецензии