***

Я здравлю доченьку мою
Здравлю с юбилеем
Люби дочурка жизнь свою
Не пожалеешь

Она даёт нам всё
Не всякий взять то может
Люби,люби её!
Она тебе поможет.

Люби как брата,мать,сестру
Как никогда так не любила!
Мой подарок,быть добру,
А жизнь сила!


О сэстры,сэстры
Бидолагы бидни
Жыття вам стало вжэ нэ тэ
В союзи вырослы вы вильни,
А в (вильний)сэстры помрэтэ.

Лыха сёгодни вам годына
Насталы чорни дни
Чому навчыться вжэ дытына
И скилькы будэ тойи тьмы?

Нэ дожыть до того року
Щоб нэ чуты тую биль
И щоб нэ бачыло тэ око
Вонючу та заразну гныль.


Рецензии