Душа

     Вера Володина
Випікали мене – дитинку
У печі гартували душу
І несли на сніги жаринку
Щоб влити життя в калюжу

У калюжі промінчик сонця
Лоскотав розімлілу глину
Сміхом вдруге життя зайшлося
І ввірвалося у дитину

Катували мене дощами
Розпинали вітрами громом

Тихо я шепочу прощаю
Під парканом чужого дому

***
Выпекали меня - ребёнка
В печи закаляли душу
И вынесли в снег жаринку
Чтоб внедрить жизнь в лужу.
В луже лучик солнца
Щекотал разомлевшую глину
Смехом снова жизнь зашлась
И внедрилось в ребёнка.

Пытали меня дождями
Распинали ветрами громом

Тихо я прошепчу прощаю
Под забором чужого дома.


Рецензии