Earth under quarantine Immuno up-modulator for Uni

https://music.yandex.ru/album/6586831/track/48335062
Horsepower
Исполнитель: Muzz

Earth under quarantine. Immuno up-modulator for Universe

The planetary civilization world in quarantine
There were people with some pessimism part
This is the case with 5G communication passion
Cunning envious aliens gloat
Oh no! Cultural civilization from Earth expansion
just switched to a public universe virtual-format

Планетарный мир цивилизации на карантине
Появились люди с некоторой долей пессимизма
Такое бывает при увлечении 5G-сотовой связью
Хитрые завистливые инопланетяне потирают руки
О нет! Культурная экспансия цивилизации с Земли
просто перешла на общевселенский виртуальный формат


Рецензии