Вiрус

Вірус.

…Ходить-бродить світом вірус, тугу наганяє.
Лідер нудиться сердешний, що робить не знає –
Чи послать той вірус ...ОПУ, чи послать в Сан-Хмари?!
Бо такий зробився шухер – у країні чвари!
Хтось говорить про єднання, інші – носять шини,
Треті – хочуть руль купити владної машини.
Вождю, ти про це не думай! Тугу кинь у море!
Бо це лихо – не останнє, буде й більше горе.
Так завжди буває, любий, як стаєш до справи,
До якої ти не здатний, тож очікуй вави.
Ти вже й сам, неначе, вірус – трусить всю країну.
Може б ти свою посаду, врешті-решт, покинув?..

22.02.2020р.


Рецензии
Оригінально! :) Успіхів!

Шон Маклех Патрик   08.04.2021 22:53     Заявить о нарушении