Кругла дата! Тридцять!!!

Тобі сьогодні -30! Кругла дата!
Хай Бог дарує безліч тобі літ,
Хай буде щастя, радості багато,
Квітне життя мов яблуневий цвіт.

Бажаємо, щоб завжди був бадьорим,
В сумні й погожі твого життя дні,
Господь тебе керує Своїм зором,
І з року в рік збагачує усім.
15.01.2020
©Віра Українка


Рецензии