Вiхры роскудлывшы j попу пудмымш,

Мы налiхке спаць азь лiг

КОГДА МЫ обsаемсЯ гонды с вамі,
Хтося во, відіш, лупаныть пальцём!
І на капс-локу наvемшыс собі,
Вытравыв вірусыв с 7.

Шо то такое! Дывы но на Коцюхна!
Він у 12 часов аvны ночы счас
Вздумав-успомныв, шо ныц шэ v ны jів.
А в холодільнічку – мыш!

Шо v Кіт тогда сочыняе с наскоку.
А! так мы зарыкы сварыма ш кофіj?
Ілі чаво тамо… га? Ха! Свіклы s?
Да. Бо ш смытаны выдрыск.

А ведь хотів уvэ j спатонькы лігты,
Ек пошыптався по скаjпыку с дівко v.
Груба v натопляна. В хаты ны вітр!
Господі Боvынька міj!

Так шо покамысь у нас вогніj 40,
Дывымось онь узь Ефімка Портнова.
Бо про історіі всекы чомусь
Любыть Коточок гляднуть.

Ек бо ты підыш на гулыцю в півноч,
Ек онь горыть во всю сухынька ліпка.
3сь да поТріСь sося і на радюшку!
Гот вам і згынь зразу Пушкін.

Да, вот, контроль за в7ы вогонькы –
Главнэ ля Тігра завvды.
І ны поvэvы коб а ны ву Зміjк,
Шо дэсь в Яновы вvэ спыть.

...можня було б ж ны й топыты пліты.
Чы во ны выдно й хмарів?
(ек хтось пысав бы собі)


Рецензии