Годы пруть, а я всэ v молодыj

В нас тут шо дэ полізло ввырхы? –
Да куды v ты заЛізыШ вуv в звір!
От дывы на на Светы квыткы! –
Га? Ты шо?! Вvэ зу7, блін, здурімш? –

В Лізы дог е! А ты sо ля jіj? –
Да вон год, як уv Як я младыj!
І поэТому в Томку влюбысь –
Шоб оно ля тыj лялькы дать шпрыц. –

А!.. 3маj vа свае тут ноvкы!
Зарэ будэ Вась Томочка біць:
Ты чаво там так суныся в річк?
Трэ v хучіj. Sоп схватыты цыцкы –.

Vыводёрочка – прізВыsа в річк! –
Ну, а я vа ершіст, с карасів!
І тому но j дывЛюсь іj на j Люськ,
Шо во гындэ мні сунэ кабЛук.


Рецензии