А на лоvКу ш лыvеть но лоvКы

Так шо скушваj уv всэ, sо далы

Ах, ревНівыЕ нашы дывкы!
Ек vэ ас3, вы всі хороші!
А наsо sэ, ох, вашы sочкы,
Шоб а ныц цылоВаль іj Васіль?

Быццам небка, у Томкы глазкы!
Ох, а ласкова – про100 хоть мры
Да ляvысь уv в посцель даv jіjі.
Но sоб ныц коло ніг ны чыпыв ш.

Я НА завтра одЛоvу всі сны j –
Тількы ты sэ мынэ зачыпы.
Хоть улыбкою светлаю, згынь!
От якыj тут комар, ху, ядКыj.

Ну, да j, оj, навары sэ sавІв!
Да і ныц sоп там ны j картопЛів.
Я ш бо ш онь нават прам быз зубКів,
Кабы ззісты хоть дульку са j ківк.

…Sэ тут Щэ, а вот Vэ, хэ, ны ш Жэньк.
...а на здымКу сь аны во, сма3


Рецензии