Тиша

Я так люблю її і зустріч з нею
Щодня я з нетерпінням так чекаю...
Комфорт її у серці відчуваю.
Вона прекрасна! Схожа на лілею...

Ось день скінчився. Стомлена і я.
Здавалось би : поспи, бо скоро ранок.
Сон перерве нав'язливий світанок.
Та ні! Тут дума пишеться моя...

І зустріч з нею... Дякую, Всевишній
За подругу і за новІ думки.
Ця подруга - дарунок на роки.
І подруга моя - це Твоя тиша...


Рецензии