***

ФАНТАЗИЯ

Към Мечката Голяма днес летя
 да сгрея палците си в топлата и шия.
На хладно ми омръзна да седя-
искам в Космоса и да се скрия.
Спокойно ме оглежда тя,-
облиза топлите ми длани,
но ритна ме към майката Земя
 така,че Водолей да си остана.

12.08.2011 г.
Стара Загора
Петър Пенчев


Рецензии