Оbpl

бездарне слово ллю?!
авжеж!
та, лихо, не тобі,
яке тобі до якості моїх думок
є діло?!
стандарти, межі, рІвні, списки, ранги?!
вписати хочеш у якийсь щабель?!
жартуєш певно!
я є,
й така одна,
і слово мОє тОму неповторне,
хай яке!!,
г*vнюк

08.45
26.03.2020


Рецензии