153. Придумав свiт бiологiчну зброю...

Нам Бог у Слові Своїм ясно пише,
Щоб ми вживали їжу чисту лише
Та не хотіли слухатися люди
І думали нічого їм не буде

А ще придумали собі біологічну зброю
Тепер не можуть справитись з бідою,
Про себе думали, що дуже всі розумні,
То де їм слухати слова Господні

І розійшовся вірус по всім світі,
Почали люди помирать, хворіти,
Прости нам, Боже і не дай хворіти,
В молитві просять Тебе  Твої діти !


Рецензии