Насолода, дружба 1 гарем

Подружили кішечка й собака,
сплять обоє у собачій будці,
так в житті буває дуже рідко,
коли в обнімку спить собака й киця.
Їдять обоє з однієї миски
і суп , і кашу, навіть кісточки,
у них не виникає в цьому  зиска
на довгі, необтяжені роки.
А в курнику великого гарему
гаремний півень знищив перевагу,
він із півнів двох зняв предосторогу
і їм дозволив мати насолоду та розвагу.
І в них немає непокори й бійки,
як від курей, так і від молодих півнів,
а щодо насолоди молодої двійки
то всім достатньо права
де хтось, когось зустрів.


Рецензии