Милая чаклуне

Ділить тебе ні з ким я не бажаю,
Для мене ти – Богиня між Богинь,
Безмежно все життя тебе кохаю,
Тому від мене птахою не линь.
Для мене ти, неначе намистина,
Немов краплина срібної роси,
Мені ти народила доню й сина,
Взірцем ти є жіночої краси.

ПРИСПІВ

Мила, моя мила, наймиліша,
Дякую, що ти у мене є,
Ти для мене в світі найрідніша,
Серце я віддав тобі своє.
Мила, моя милая красуне,
Небо я готовий прихилить,
Я з тобою, милая чаклуне,
Все життя в коханні буду жить.

Єдина ти для мене, наче доля,
І Господом ти суджена мені,
Красива ти, мов квітка серед поля,
Яка розквітла рано навесні.
За тебе Богу дякую все, мила,
І, мов зіницю ока, бережу,
Назустріч вітру є у нас вітрила.
Я про кохання знову  розкажу.

ПРИСПІВ

25.03.2020 р.


Рецензии