Карантинная Иврит

rabotay tishvu batsad,
ani chodesh kvar badad.
ein li chom lo mishtael,
ani chai toda le el!

mistovev bahuts nagif,
medabek meod takif.
balgan beIsrael,
ani chai toda le el!

yesh li lechem ve chema,
yesh tapuach adama.
ba marpeset yesh li tsel,
ani chai toda le el!

ein latset le avoda,
davka kan agid toda.
geshem, kor ve arafel,
ani chai toda le el!

ein ba superfarm kfafot,
nigmeru gam masichot.
Ein afilu alkogel,
ani chai toda le el!

lo noten lishon matspun,
ani ba kvutsat sikun.
yesh bituch ba arel,
ani chai toda le el!

yom ve laila internet,
ein niar letualet.
leiton lhitpalel...
rabotay, shma Israel!


Рецензии