151. Останнiй час уже iде...

Останній час уже іде!
Господь сказав, що так буде!
Та ще не сповнилося все,
Ще Ангел вість свою несе!

Та буде ще скрутніший час,
Чи стане сили тоді в нас?
І чи не будем говорити,
Що краще вмерти, аніж жити,

Бо Слово каже нам відверто,
Будемо заздрити ми мертвим,
Тож не журіться любі друзі,
А живіть з Господом в союзі!

   25.03.2020.


Рецензии