Межа

Ти мій номер набирай –
Мною зви цю книгу.
Най тобі зготують чай
Яблука зі снігу.
А коли не відповість
Гірка горобина,
Ти позич нового дня...

В темряві згорять вогні,
Вечір купить сонце.
Правда буде у вині:
Вигадане гронце.
Досконало володій
Фокусом обману,
Щоб упевнити себе...

Білий вітер не знесе
Літаків до неба.
Навіть віра не спасе
Музики без тебе.
Хочу іншого життя,
Ледве краще й ліпше,
Тільки би не навпаки...

Тільки би не знищити,
Що довго будувалося;
І най все стане добре...


Рецензии