Укр. Пролет1ло л1то, пролет1ла ос1нь

Пролетіло літо, пролетіла осінь,
а весна до себе через зиму просить,
щоб подарувати для коханих квіти,
та, щоб на цім світі, було краще жити.
Червоні тюльпани квітують під небом
ті, що вкрили поле, та ваблять до себе,
а я все дивлюся на ці ніжні квіти,
щоб подарувати, квіти цього літа.
Роки летять, ще з давнини,
а я люблю, тебе з весни,
коли зустрілися з тобою
я відчуваю, це собою.


Рецензии