Укр. Бридка погода

За вікнами вітер, за вікнами дощ,
бридка та холодна погода,
а я йду до школи, весь мокрий мов хлющ,
коли ж бо, скінчиться негода.
Промокла куфайка, промокли штани,
плющать під ногами калюжі,
ось так ми ходили, до школи з весни,
які в навчанні не байдужі.
Одні йшли з Кавказу, з Веселого йшли,
а ті із Червоного Яру,
і щастя в науці, своє ми знайшли
де все це далось нам не даром.


Рецензии