птахом

.птахом німим відпускаємо тебе в небо,
в височінь синіх небес тепер лети,
а ми живемо/йдемо й далі до мети,
хоча так дуже важко й сумно тут без тебе..
.не спішимо туди, де нас раніш чекали,
там все змінилось, час грає проти нас,
вогонь кохання до тебе - він і не згас,
бо ми ж любові більш відкритої й не знали..

r810220


Рецензии