ти майже ще поруч, але вже далеко

.ти ще та мрія, якою я жИла,
якою йти далі так впевнено я хотіла,
якою сама собі допомагала, коли було сили мало..
.ти майже ще поруч, але вже далеко,
десь там, де так тихо курличуть лелеки,
у відчаї тихо шепочу те "майже" так звично,
коли дуже важко, коли знову відчай..

r810220


Рецензии