Духiв день

Духів день, духів день -
Краєм неба сонце йде,
За собою темну ніч веде.
А мені ўсе одно -
Чи вода, чи вино,
Аби лиш п'янким було воно!

Духів день, духів день -
Наскладаємо пісень,
Най їх цілим світом рознесе.
А мені замало літ,
Щоб збагнути той світ,
Тож вина ще троха принесід'!

Духів день, духів день -
Дзвони дзвонять "дзень-дзелень",
Піп злякався та й упивсь упень.
А мені чи вина,
Чи води - та ж до дна!
Бо летить із духами весна...
2020


Рецензии