В беде

Якщо когось в біді ти оминеш,
Чи то свідомо, чи то випадково,
Тягар той - у душі ти пронесеш,
І каяття не допоможе слово...

Коли життя ти зміг би врятувати,
Не допоміг в біді, пройшовши мимо,
Не будеш ти спокійно спати,
Душа твоя має боліть віднині...

23-03-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии