148. Прости, Господь!

Прости, Господь, що часом легковажні були
І не завжди цінили Твоїм словом, котре чули,
А Ти казав, що на землі будемо все терпіти:
І землетруси, й війни, й будемо хворіти...

Та піднімаємо до неба свої руки,
Благаєм, щоб скоріш минув цей час біди й розлуки,
Якщо на нас за щось так сильно гніваєшся може,
Прости і змилуйся над нами, добрий Боже !

    22.03.2020.


Рецензии