forbidden love is hidden above

Your beauty is so clear
my dear-dear-dear.

Inside us seed is hidden
been outside forbidden.

Keep our souls' treasure
to lour all of pleasure.

This pleasure is from Love
that covers us above
in every little need
for souls' treasure seed.


Рецензии