Я живу, доки в серцi моiм... Укр

ПРО ДОБРО ЗАЛИШАЕТЬСЯ ПАМЯТЬ!


Вже немае батькiв серед нас,
Тiльки згадка, як птиця лiтае,
Ми прийшли i ми пiдем в свiй час
В ту краiну, де мама чекае...

Ця дорога одна i назад
Повернути не маемо змоги,
Слава Богу, що поряд мiй брат,
А у серцi далека дорога...

Наша тiточко, де Ви? Про Вас
Ведемо ми неквапно розмову,
Хто нас винянчив, думкою спас
I привив нам украiнське слово!

Я живу, доки в серцi моiм
Про добро залишаеться память,
Хто не вернеться бiльш, ми поклонемось iм
I в потомках iх будемо славить!

Друзi милi, любимi моi,
Не соромтесь добра без нагоди,
Ми, як птицi, у теплi краi
Литемо через темнii води...

Нас звязало життя i повiк
Будем щиро дивитися в очi,
Дай нам Бог, пережити цей вiк
I чекати майбутне охоче!

        15/16марта 1994г.


Рецензии