Сон, ладыммы?

Сэям диеп сирэк эйттем,
Упкэлэмэ бэгърем, гафу ит.
Йэрэгемдэ мэхэббэтем чиксез,
Синсез дэнья мин,а ямсез бит.

Инде менэ хэзер хатлар язам,
Кун,еллэрем син,а ашкына.
Сэям дисэм ишетерсен, микэн?
...Язмыш коймалары каршымда.   


Рецензии